Varukorgen är tom.

öppetider Kundtjänst: Mån - Fre 07 - 20 lör 09 - 18 Sön 11 - 21
öppetider Butiker: Mån - Fre 07 - 19 Lör 10 - 16 Sön 11 - 16

Butiker:  Mån - Fre 07 - 19   Lör 10 - 16   Sön 11 - 16

Bonusgåvor!

Du har inga bonusar att nyttja.

Granitkeramik EcoStone

Granitkeramik tillverkas av finmalda porslinsleror

Granitkeramik har namnet till trots ingenting med naturstenen granit att göra utan syftar till att beskriva hårdheten på produkten. Granitkeramik tillverkas genom att finmalda porslinsleror pressas under högt tryck och sedan bränns i höga temperaturer. Detta ger materialet en hög täthet och låg fuktabsorption vilket gör plattorna tåligare än en naturstensplatta. Till skillnad mot naturstensplattor är måtten även mer exakta vilket innebär att det är enklare att lägga granitkeramiksplattor och en smalare fog kan användas.

Uteklinker med Stenbolagets EcoStone

EcoStone är en ny produkt på Stenbolaget och är en uteklinker som både är snygg och tålig. Med en utökad tjocklek fungerar den utmärkt att använda som en häll till uteplatsen eller som beklädnadsplatta till mur eller sockel. I jämförelse med naturstenen har den många fördelar, däribland:

  • Bättre hållfasthet
  • Saknar porer
  • Förmånligare pris
  • Exakta mått

Uteklinker EcoStone är granitkeramik tillverkad med upp till 41,73% återvunnet material och bär miljöcertifieringen Green Leaf från det externa kvalitetssäkringsföretaget Intertek. Det innebär att den genomgått och blivit godkänd i ett antal prövningar under relaterade miljöcertifieringsområden.

Vi har även EcoStone för inomhusbruk. Det är en tunnare platta och vissa av stenarna finns i båda tjocklekar.

Sortera Efter: