Varukorgen är tom.

öppetider Kundtjänst: Mån - Fre 07 - 20 lör 09 - 18 Sön 11 - 21
öppetider Butiker: Mån - Fre 07 - 19 Lör 10 - 16 Sön 11 - 16

Butiker:  Mån - Fre 07 - 19   Lör 10 - 16   Sön 11 - 16

Bonusgåvor!

Du har inga bonusar att nyttja.

Fogsand

En fog används för att ge din stenläggning ett enhetligt utseende och för att hålla ogräs och växtlighet borta. Stenbolaget säljer tre olika typer av fog; fogsand & stenmjöl, hårdfog samt flexibel hårdfog.

Fogsand och stenmjöl är den vanligaste typen

Fogsand och stenmjöl är den vanligaste typen av fog när man lägger marksten, plattor eller annan typ av sten på en sand- eller stenmjölsbädd. Fördelen med att använda fogsand eller stenmjöl är att stenläggningen hela tiden kan röra på sig utan att det blir sprickor i fogen. Nackdelen är att den har svårt att hålla ogräs borta.

Ogräshämmande fogsand - Flexibel hårdfog

Detta är en typ av fog till ytor som är lagda i Stenmjöl. Produkten ser ut ungefär som färgad sand där man även har ett bindemedel iblandat. Efter att man har sopat ner pulvret i fogarna och vattnat försiktigt kommer fogen sedan att härda. Så länge den är torr beter den sig ungefär som en vanlig hårdfog men när det regnar mjukas den upp och eventuella sprickor läks. Fogsanden är på så vis ogräshämmande. Men även myror håller sig borta på ett effektivt sätt. Eftersom denna fog släpper igenom vatten ska den inte användas tillsammans med produkter satta i fix eller betong.

Sortera Efter: