Fasaden på den K-märkta byggnaden där vi på Stenbolaget håller till!

I vintras flyttade vi in i vårt nya kontor beläget i Slakthusområdet. Med verktygen i högsta hugg satte vi genast igång med att renovera. Här får du en glimt av resultatet!

Små mötesrum med glasväggar, perfekta för telefonsamtal eller en paus.

Glasväggar och belysning
Lokalen har ett vackert ljusinsläpp. Vi använde därmed glasväggar till mötesrummen för att skapa en trivsam arbetsmiljö med mycket rymd. Noga utvalda ljuskällor bidrar även till ett härligt ljusspel med reflektioner i glaset.

Vitt kök möter svart granitkeramik i formatet 60x60 cm.

Fräscht kök på Stenbolagets huvudkontor.

Nytt kök i vitt och svart
Vi sa hej då till det gamla 90-tals köket och byggde upp ett nytt och fräscht i vitt. Till väggen valde vi vår mörkaste EcoStone, Dragon Black. Snyggt och stilrent med en gnutta dramatik!

Marmor och mässing, en gyllene kombo.

En härlig lounge är ett måste! Vi satsade på en mysig soffgrupp och kompletterade med sittpuffar av läder.

Lounge och sittgrupper
På båda planen har vi sittgrupper för möten och fikapauser. Inredningen är minimalistisk och modern med rika detaljer av marmor och mässing.

Färger och material
Färgskalan  på kontoret går i svart, vitt och grått med varma färginslag av gult. Läder och sammet är återkommande material i inredningen.

Stora fönster släpper in mycket ljus. Inget kontor utan sten! Vi satsade på granitkeramik EcoStone till golvet och granitbeklädnad till väggen.

Entré och hall med klinker
Till entrén har vi valt vår alldeles egna EcoStone i färgen Quartz Ashgrey. Det är en grå naturstensliknande granitkeramik med en livfull yta och varma färgskiftningar. Samma sten följer även med in i lokalen till hallens golv.

Fondvägg i rustik granit
Det första man ser väl inne på huvudkontoret är en rustik fondvägg med vår beklädnadsgranit. Stenen förstärker den skandinaviska känslan på kontoret och bidrar till en härlig blandning av material och struktur.

Med det vill vi tacka för den här gången och vår lilla husesyn. Välkommen tillbaka!