Köp utgående EcoStone till superpris! Cementi Taupino och Naturale påminner om cement men har högre täthet och laserskurna kanter.

Vår miljömärkta EcoStone Outdoor i färgerna Cementi Taupino och Cementi Naturale utgår hos oss. Vi rear ut vårt kvarvarande lager med 25% rabatt! Ja, du hörde rätt. Passa på nu, dessa godbitar går som smör i solsken. 

EcoStone Outdoor är en snygg granitkeramik som dessutom är tillverkad med upp till 41,73% återvunnet material. Smart eller hur? Dessa stilrena och stenliknande plattor gör sig utmärkta till entrén eller uteplatsen. Om du vill ha de till en uppfart lägger du EcoStone Outdoor på en gjuten sula.

Just plattorna Cementi Taupino och Naturale efterliknar, likt namnet avslöjar, cement till sitt utseende. Taupinon har en ljus taupeton medan Naturale är klassiskt cementgrå. Båda plattorna kommer i måtten 60x60 cm och 60x30 cm. 

EcoStone är perfekt till uteplatsen. Kräver lite underhåll, har ett snyggt naturligt utseende och därtill klimatsmart.EcoStone Outdoor Cementi Taupino

Du hittar utgående EcoStone och andra fynd på vår rea-sida!