2015 var ett toppenår! Vi blickar en stund bakåt innan vi griper tag i 2016.

Första veckan tillbaka och vi börjar redan känna oss nostalgiska. Som om det som bara var några dagar bort nu blivit till år. Vi delar idag en liten årskrönika över de största händelserna för Stenbolaget under 2015!

Året började med en rad olika satsningar. Vi lade ner extra krut på hemsidan och startade bland annat upp den här bloggen. Med tiden sa vi även hej till nya medier som Instagram - en kanal där vi fortsätter bjuda på bilder bakom kulisserna, inspiration och exklusiva tävlingar.

Under 2015 påbörjade vi även ett stort renoveringsprojekt inom samtliga butiker med nya inspirationsgivande utställningar. En del jobb är kvar, men resultatet ser inte ut för att bli något annat än toppen!

Mot senvår och sommar kom högsäsongen. Vi startade vår roadshow med en mobil butik som åkte runt i Mälardalen. På plats visade vi upp våra stenar, hjälpte till att svara på frågor och att lägga ordrar online. Vi hade även ett roligt lokalt samarbete med IKEA i Uppsala.

Under året fick vi även en hel del spännande produktnyheter. Den största nyheten var så klart försäljningen av kakel och klinker! Vi lanserade även vår egna produktserie med granitkeramik för inomhus- och utomhusbruk - EcoStone.

I samband med kakellanseringen fick vi även följa en bloggserie på 8 delar där ett nytt kök blev till. Blogginläggen togs emot mycket varmt och slutresultatet blev suveränt. Den tackar vi för, Erik!

I sommarens hetta drabbades vi även av en kraftig kampanjyra! Vår egna stjärnduo Patric & Daniel spred massa glädje och tog bland annat en tur till Visby under Medeltidsveckan. De delade ett gäng sköna klipp under flera dagar på Facebook och Instagram.

När hösten kom sadlade vi om och lade ett större fokus på inomhusprojekten. Vi kickstartade säsongen genom att medverka på mässan Hem, Villa & Bostadsrätt. Det blev ett par fartfyllda dagar med många glada och vänliga bemötanden.

Med hösten var det även dags att kora en vinnare i vår projekttävling. En snygg skifferpool utsågs till årets projekt!  

Mot julen och slutet av året började beställningarna av pizzastenar rulla in. Det blev till tomteverkstad i butikerna med ett hejdundrande packande. Vi passade även på att lägga ett extra fokus på miljön i samband med klimattoppmötet.

Vi känner oss oerhört tacksamma för 2015 och allt roligt som året bjudit på.
Nu blickar vi framåt mot nya möjligheter, projekt, trender och allt vad 2016 bär med sig!