Vår monter ligger mitt i smeten på Hem, villa & bostadsrätt. Vår monter syns även bra från håll så det är lätt att hitta till oss!

Och så gick startskottet till Hem, villa & bostadsrätt!

Imorse klockan 11 slog dörrarna äntligen upp för mässan Hem, villa & bostadsrätt i Älvsjö. Vi visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss som förstagångsutställare på Stockholmsmässan. Spänningen tätnade och allt som väntades var bara att ta emot de första besökarna. Hur många som skulle dyka upp kunde vi bara gissa på mellan tummen och pekfingret. Men det fanns ingen anledning till att känna oro - vi hade ju med oss det bästa av bästa som Stenbolaget har att erbjuda!

Det dröjde inte länge innan rullningen var igång. Besökarna strömmade in genom mässans portar för att sprida ut sig i olika gångar och vrår. Och visst fanns det många nyfikna på vår stora orangea monter placerad bredvid Leila’s General Store och nästintill mitt i smeten av hela utställningen. 

Med hjälp av appen hittar du enkelt till oss på mässan, fast vi syns rätt bra ändå!

Hitta till Stenbolagets monter med appen Hem & Villa stockholm

Hem, villa & bostadsrätt håller på till och med söndag kväll. Vi finns på plats under alla mässdagar och när du besöker vår monter A22:31. Ett hett tips till dig tom tänkt besöka mässan är att ladda ner appen Hem & Villa Stockholm (för Android eller iPhone). Där kan man ta del av mer utställarinformation, kartor och aktiviteter för dagen. Ska du besöka vår monter kan du då spara ner Stenbolaget som en favorit. Då kan du med kartan enkelt se var vi står någonstans. 

Vad du kan vänta dig när du besöker stenbolaget-montern

När du besöker vår monter kan du se ett stort urval av inomhussten. Vi visar upp:

  • Natursten (granit, basalt, diabas, kalksten, skiffer och marmor)
  • Kakel och klinker (från Konradssons)
  • Granitkeramik (EcoStone)

Vi ger dig som vill renovera hemma ett stort mått av inspiration tillsammans med matnyttig information. Du har även möjlighet att lägga beställning direkt på plats tillsammans med ett unikt mässerbjudande. För den som vill ha lite betänketid kan man ta med sig en rabattkod hem för att sedan lägga beställning online innan klockan 23.59 söndag kväll.

Ett par sista ord från första mässdagen

Sist men inte minst vill vi ge ett stort tack till er alla, besökare som medarbetare, för en fantastisk start på #hemochvilla! Vi ses igen imorgon utvilade med massa ny energi. Då har vi öppet mellan kl.10-18. God kväll!