Cotto, en av nyheterna i EcoStone Indoor familjen. Plattan är lika snygg till golvet som till väggen och fungerar lika bra i vardagsrum som hall eller badrum.

EcoStone Indoor Coutura Cotto 60x30 cm

Är du också svag för granitkeramiken EcoStone Indoor? Nu kommer tre nya plattor av klinkern i olika färger!Nu är serien Coutura här med de tre färgerna Coffee, Grey och Cotto! Handla online på Stenbolaget eller i butik.

EcoStone Indoor är vår egna serie med miljövänlig granitkeramik. Plattorna har ett modernt och stort format på 60x30 cm och 60x60 cm. Gemensamt för all EcoStone är att de efterliknar olika naturstenar. Granitkeramiken är därmed ett prisvärt och slitstarkt alternativ till hemmets golv och väggar. Nu utökar vi inomhussortimentet med serie Coutura i varianterna Coffee, Grey och Cotto. Alla tre plattor i serie Coutura har ett brokigt utseende med känsla av sedimentär natursten.

EcoStone Indoor Coutura Coffee har en härlig mörkbrun färg som för tankarna till rostat kaffe.

Coffee har en djup karaktär med en mörkbrun nyans som påminner om rostat kaffe. Denna klinkerplatta är ett perfekt alternativ till dig som tycker om jordnära och harmoniska inslag i hemmet.

EcoStone Indoor Coutura Grey i stilrent grått till hemmets alla rum.

Grey är en perfekt platta för den som älskar skandinavisk design och stilrena ytor. Den grå tonen i kombination med den lätta meleringen ger rummet en känsla av elegans.

EcoStone Indoor Coutura Cotto passar utmärkt till vardagsrummet. Den varma färgen på klinkerplattan gör den till ett utmärkt alternativ till trägolv.

Cotto bär en varm mörkbrun färg med röda inslag. Med klinkerplattan ger du rummet en rofylld och ombonad känsla med personlig karaktär.

Köp EcoStone Indoor!