Höstens stora lagerrensning är här. Nu hittar du våra favoritstenar för trädgården på erbjudande. Vi har även utökat lagerrensningen och ger dig även upp till 32% rabatt på flera betongstenar som marksten Visby och Modern, murarna Waxholm, Muskö och Haga mini. Ta tillfället i akt och köp vacker och slitstark natursten, granitkeramik EcoStone Outdoor samt betongsten till din nya uteplats, uppfart, entré eller trädgårdsgång. Vi har något för alla smaker!

Natursten i all ära, men vi kan självklart inte ha en lagerrensning utan att bjuda på det bästa av betongstenar. Nu har vi därmed utökat lagerrensningen. Du hittar favoriterna marksten Visby Struktur 50 och Modern samt murfamiljerna Muskö, Haga mini och Waxholm med upp till 32% rabatt! 

Lagerrensning hösten 2016 på Stenbolaget

Vi gör plats för produktnyheter och inomhussten. Passa på att handla från begränsade partier med utomhussten. På rea hittar du mängder med favoriter av våra stenar i natursten och betong samt populära EcoStone Outdoor av granitkeramik (frosttålig klinker). Missa inte chansen att köpa sten till din uteplats, mur eller entré till superpris - upp till 45% rabatt på reaprodukterna! 

Handla från lagerrensningen!