Visby, en klassisk marksten som passar utmärkt i de flesta trädgårdar. Den har ett mjukt och värmande intryck med sin tumlade behandling. En annan vanlig marksten är den släta med ett modernt utseende.

Marksten Visby Struktur 50, sten i klassiskt utseende och lagd i halvförband 

Drömmer du om en härlig uteplats i trädgården? Eller kanske en ny uppfart? Vi har markstenar som är perfekta till funktionella, vackra och sociala miljöer - nu, två favoriter på erbjudande med 20% rabatt!

Visby för en klassisk stenläggning med mjukt intryck

Marksten Visby Struktur 50 är vår absoluta favorit på Stenbolaget och som förgyllt trädgårdar runt om i landet med nya uteplatser, trädgårdsgångar och uppfarter. Stenen är vackert tumlad vilket ger den dess antika utseende med mjuka kanter. Visby finns i fem olika färger; grå och grafit samt färgblandningarna rödmix, gråmix och terramix. De grå nyanserna är populärast men även den varma rödmixen samt terramixen är mycket omtyckta bland våra kunder. De flesta väljer att skapa en uteplats med stenen i ett läggningsmönster, vanligast är halvförband som på ett enkelt sätt skapar en mer livfull stenläggning. Du kan även kombinera två olika färger och bygga upp en stenläggning med ljuva mönsterbilder.

Visby Struktur 50. Vackert att kombinera olika färger och lägga i mönster. Nu 20% rabatt under lagerrensningen 2016.

Visby är vacker att placera i läggningsmönster. Nu, 20% rabatt!Rödmix, ett färgval med mycket värme och karaktär till uteplatser, uppfarter och trädgårdsgångar. Nu, 20% rabatt under lagerrensningen 2016 på Stenbolaget.

Modern för rum med stilrena uttryck

Marksten Modern har istället ett skarpt och modernt utseende med raka linjer och slät yta. Stenen passar utmärkt till nybyggnation och funkis, men även i traditionella miljöer där man önskar effektfulla kontraster. Liksom Visby finns Modern i de populära färgvalen grå, grafit och gråmix. Det går alldeles utmärkt att kombinera olika färger med varandra och använda i ett läggningsmönster.

Modern, en mångsidig marksten med ett minimalistiskt intryck. Nu, 20% rabatt på 21x14 cm i alla färger!

Marksten Modern, snygg att lägga i mönster. Under lagerrensningen 2016 på Stenbolaget köper du Modern i 21x14 cm med 20% rabatt - samtliga färger.  Modern, vacker till entrén! Nu köper du stenen med 20% rabatt under vår stora lagerrensning. Observera, begränsade partier!

Handla från lagerrensningen!