Marmoker, klinkerplatta med utseende av nattsvart marmor. Ger en exklusiv känsla till dina golv och väggar. Dessutom är marmorimitationen betydligt mer slitstark än den äkta varan. Perfekt om du vill använda till mer utsatta och känsliga områden som till stänkskyddet eller hallgolvet.

Nattsvart marmor, melerad mosaik och fasat kakel i en smaragdgrön nyans. Nu välkomnar vi höstens nyheter från Konradssons Kakel! Finns att beställa online och i butik.

Marmoker Nero Creta, klinker med utseende av svart marmor till dina golv och väggar.

Exklusivt och slitstarkt med Marmoker Nero Creta

Marmoker är en marmorimitation av granitkeramik. Plattan finns i flera format med pris från 1 069 kr/m2. Granitkeramiken är tillverkad av finmalda leror vilket gör den mycket slitstark och tät (till och med frosttålig!). Du kan med andra ord använda den till så väl hemmets väggar som golv (och utomhus).

Appiani, mosaik med lätt melerad och glatt yta. En enkel och stilren mosaik.

Minimalistiskt med mosaik Appiani

Appiani är perfekt för den som tycker om mosaik och gillar enkelheten i diskreta jordnära nyanser. Den lilla mosaiken av granitkeramik fungerar utmärkt till hela väggar och golv eller som en ljuv detalj i kök och badrum. Appiani finns i flera olika färger och till priset 1 929 kr/m2.

Fasad är en populär serie med fasat kakel. Nu utökas serien med en smaragdgrön platta.

Luxuöst med smaragdgröna Fasad verde

Kakelserien Fasad utökar med ett nytt färgalternativ. Den djupa och eleganta smaragdgröna glaseringen ger dina köks- och badrumsväggar ett rejält lyft! Pris för Fasad Verde ligger på 969 kr/m2.