Kylan har börjat nå våra trädgårdar och många väljer att flytta in sina projekt för året. Vi på Stenbolaget öppnar nu dörrarna och välkomnar höstens alla inomhusprojekt! I kampanjen The Big Five finner du fem av våra absoluta inomhusfavoriter. Du hittar bl.a. ett antal utvalda och mycket populära Ecostone Indoor stenar i olika färger och format med 30% rabatt! Men även vackra utvalda naturstenar i formatet 600x300x10mm, även dessa med 30% rabatt! Kampanjen gäller begränsade partier och så långt lagret räcker.

 Ecostone Indoor Quartz Darkgrey

Ecostone Indoor Quartz Darkgrey är en supersnygg, modern och mörkare platta i Ecostonefamiljen. Den melerade ytan ger härligt liv och får alla typer av ytor och rum i hemmet att kännas välkomnande. Ecostone Indoor är en serie med slitstark granitkeramik där ytan är väldigt tålig för spill och slitage. Plattorna kommer i två olika format, 600x600x10 mm och 600x300x10 mm och Ecostone Indoor Quartz Darkgrey finns i båda storlekarna med en rykande rabattsats på 30%!

Ecostone Indoor Jura Beige

En riktig klassiker i Ecostonefamiljen. Ecostone Indoor Jura Beige är en naturtrogen platta med prägel av den mycket populära naturstenen jurakalksten. Likväl som sina övriga familjemedlemmar så har även denna platta en väldigt slitstark yta och lämpar sig jättebra i dom flesta rum och miljöer i hemmet. Du hittar nu både 600x300x10 mm och det häftiga formatet 600x600x10 mm på kampanjen. 30% rabatt gäller just nu på båda formaten!

Ecostone Indoor Lime grey.

Ecostone Indoor Lime Grey är en vacker, lugnt mönstrad och ljust grå platta. Granitkeramik är ett väldigt tåligt material som lämpar sig perfekt för både golv och väggar i hemmet. Den stilrena Ecostone Indoor Limegrey finns i två format, där 600x300x10 mm nu ligger på erbjudande med 30%!

Dragon Black Flammad & Borstad.

Det är ju otroligt vackert med natursten i hemmet, och valmöjligheterna är många. Här har ni en platta väl värd att fundera på till det nya projektet. Dragon Black Flammad & Borstad är en basalt med en antik ytbehandlig, Den flammade ytan ger stenen struktur samtidigt som borstningen av plattan gör den len och behaglig att gå på. Just nu finns formatet 600x300x10 mm till ett riktigt fyndpris med 30% rabatt!

Bianco Carrara Slipad.

I århundraden har denna marmor använts i byggnadssammanhang. Bianco Carrara Slipad är en exklusiv vit marmor med grå ådringar och naturskönt utseende. Plattans ursprung avslöjas i namnet då stenen bryts utanför staden Carrara belägen i Italien. Carraramarmor har blivit extremt populär i våra hushåll och lämpar sig väl till både det lilla och det stora projektet. 30% gäller formatet 600x300x10 mm.

 

Läs mer om produkterna i kampanjen The Big Five och se övriga stenar på utförsäljning!