God morgon Uppsala! Idag är det äntligen varmkorvens dag. Kommer ni förbi och handlar något i vår pop-up butik bjuder IKEA er på 1 kokt varmkorv med dryck. Mumsigt eller hur?

Idag firar vi varmkorvens dag med IKEA. Alla kunder som handlar i vår mobila butik får en korv + dryck.

Under det här besöket har vi även att spännande samarbete med IKEA för alla er som är IKEA FAMILY medlemmar. När ni visar medlemskortet till någon av vår personal ger vi dig 10% rabatt på hela serie Modern – och då talar vi om så väl marksten, platta, mursten och kantsten. Rabatten gäller när du lägger beställning idag under tältet eller online till och med den sista juli mot en unik rabattkod som du kan ta med dig hem. Perfekt för den som behöver lite betänketid!

Marksten Modern tillsammans med TärnöProduktserie Modern på tillfälligt erbjudande för alla IKEA FAMILY medlemmar.

Produktserie Modern lever upp till sitt namn med sitt moderna utseende. Stenarna är raka och stilrena, finns i flera färger och håller god kvalitet. De är gjutna i betong och passar utmärkt till hem med minimalistisk, nästintill funktionalistisk bauhaus design. Dessutom är de ett billigt alternativ till Benders serie Bas som även finns vårt sortiment.

En fördel med Modern är även att deras enkla utseende ger tidlös design. Även om det stilfulla intrycket är ett trendigt alternativ idag så står de sällan fel på tomten när nya stilar slår igenom. Till skillnad från modebranschen, men även för interiöra miljöer, håller sig stentrender betydligt längre.

Tärnö tillsammans med krukan Socker. Gruppen vilar på platta Modern, en snygg stilren platta och som är på erbjudande för alla IKEA FAMILY medlemmar.

Något som gifter sig väl med sten är även trä. Att tänka i kontraster när man väl smyckar sin stenläggning och bygger på med möbler, textiler och övrig dekoration är ett hett tips. IKEA:s utomhusset Tärnö är en favorit och ett klassiskt alternativ som passar till de flesta trädgårdsmiljöer och stenar. Under utställningen i Uppsala står de fint på platta Modern. Betongplattorna är lagda i förband med två olika storlekar i färgen grafit.