Hexatile är en av de keramiska produkter vi vill tipsa om för den som vill leka med geometriska former i kök eller badrum.

Geometriska former snackas det hett om i inredningsväg. Och det syns inte minst i butikerna och allt mer i våra hem. Redan förra året slog hexagonen till i både smått och stort. Kakel och klinker samt detaljer som ljusstakar och fat skulle bryta ur den kvadratiska boxen och bjuda på nya spännande former. Här nedan delar vi en trio i geometri. Det vill säga tre keramiska favoriter till hemmet!

Hexatile är en snygg keramisk platta i hexagonisk form. Lägg klinkerplattan med en ljus kontrasterande fog för att förtydliga plattans form eller en mörk fog för ett mer diskret intryck.Hexatile har likt namnet antyder formen av en hexagon. Den enkla klinkerplattan i svart eller vitt utförande utmanar den traditionella plattan i sin kaxiga form. Gillar du hexagonen kan du även spana in Terra, Keramos och Indostone.

Disk, en liten rund mosaik på ark som ger en lyxig känsla i kök och badrum.

Med den runda mosaiken Disk kan du skapa dekorativa och praktfulla ytor. Passar perfekt till hela väggar eller som dekor vid dusch eller handfat. Mosaiken fungerar lika bra i badrum som i kök. Finns i tre snygga färger med lyxig pärlemoreffekt.

Nat är en serie med klinker och mosaik till vägg och golv. Nat har ett utseende som påminner om riktig natursten.Stavmosaiker ser vi allt mer av. I olika bredder skapar serie Nat av klinker spänning i ditt hem. Här har du även en variant som påminner som sten - perfekt om du vill ta två flugor i en smäll. Sten tillsammans med trä och läder ligger helt rätt i tiden! Finns i tre snygga färger och i andra format.