Med behandlingsprodukter kan du ta hand om din sten på ett skonsamt sätt och framhäva stenens rika kvaliteter.

Natursten är ett vackert byggnadsmaterial med många fördelar ur ett miljöperspektiv. Den är fri från kemikalier och håller hur länge som helst. Ta hand om stenen med schyssta behandlingsprodukter och njut av den i många år!

Sten har varit ett populärt byggnadsmaterial sedan urminnes tider. Den är fördelaktig ur ett klimat- och hälsoperpektiv då den är fri från kemikalier och har god hållbarhet. Marmor, skiffer, granit och kalksten är bara några naturstenar som fortsätter att skapa vackra rum i en tidlös kontext. 

Ta hand om naturstenen med schyssta behandlingsprodukter och den kommer skänka glädje under många år. Med nanoimpregnering kan du lägga ett skyddande täcke över exempelvis din bänkskiva i marmor, kalksten eller betong. Och för den som har en härlig men något trött granit eller skiffer finns färgförstärkare som med ett enkelt svep skänker ny härlig lyster och intensitet! Till städningen använder du sedan bäst stensåpa. Den gör rent ditt hallgolv eller dina badrumsväggar utan att skada stenens färg eller struktur.

Hos Stenbolaget hittar du behandlingsprodukter från Akemi.

Ge stenen en gnutta omsorg och ni kommer få ett långt och rikt liv tillsammans!
Se alla stenvårdsprodukter.