Höstens stora lagerrensning fortsätter med natursten, granitkeramik och betongstenar på erbjudande. Du hittar mängder med olika produkter till ditt trädgårdsprojekt på Stenbolaget!

Står du i tankarna eller rent av i startgroparna för att dra igång ditt trädgårdsprojekt? Vi har just nu en stor lagerrensning med massor av populära produkter till finfina priser! Upp till 45% rabatt!

Använd vår snygga och stabila Granitkantsten RV6 för inramningar och avgränsning. Du hittar kantstenen och flera andra produkter av granit på erbjudande under lagerrensningen.

På kampanj hittar du just nu det mesta du behöver för ditt trädgårdsprojekt, bl.a. Blocksteg Granit Ljus till trappbyggnationen, Granitkantsten RV6 Råkilad till inramningen eller nivåskillnaden. Men även flera olika modeller av granithällar, granitstolpar, smågatsten och vår populära Ecostone Outdoor serie till trädgårdsytorna. 

EcoStone Outdoor är vår miljövänliga och frosttåliga granitkeramik med utseende av natursten. EcoStone Outdoor är försedd med ett halkskydd vilket gör den perfekt runt poolen, till uteplatsen eller entréen. Nu köper du alla EcoStone Outdoor med 25% rabatt - besök lagerrensningen redan idag.

Ecostone Outdoor är en snygg och stilren serie granitkeramik för utomhusbruk. Du finner både 600x300 mm och det maffiga formatet 600x600 mm till pangpris! Båda formaten håller samma tjocklek, 20 mm.

Under lagerrensning hittar du flera snygga stödmurar av betong på erbjudande. Köp exempelvis stödmur Waxholm, med denna bygger du både högt och stabilt! Nu: 20% rabatt på både grå och grafit.

Men utöver detta så ligger nu även klassiska markstenen Visby Struktur, stödmuren Haga Mini och de stabila murarna Waxholm och Muskö för dig som skall bygga lite högre. Detta är bara en bråkdel av alla dom fina produkter som ligger under lagerrensningen.

Det är först till kvarn som gäller på begränsade partier... så passa på nu innan det är för sent!

Se hela lagerrensningen!