Vackra beklädnadsgranit rustik förvandlar dina miljöer till mysiga trädgårdsrum.

Hösten är en tid då murprojekten ökar i popularitet. Har du redan en befintlig mur, fast med en kal och tråkig yta kan du med små medel förgylla den med hjälp av beklädnadssten. Beklädnadsgranit Rustik är en mångsidig beklädnad med livfullt och naturligt utseende. Nu kan du även köpa den med 20% rabatt - passa på under lagerrensningen!

Beklädnadsgranit Rustik - till projekt inne och ute

Beklädnadssten är en fiffig produkt som går att använda till flera projekt, inne som ute, mur som vägg. Vi gillar just Beklädnadsgranit Rustik till ytor där man önskar ett mer livfullt intryck.  Den går utmärkt att kombinera med övriga granitsortimentet men fungerar självklart även ihop med betong i trädgården.

I hemmet kan du använda beklädnaden till en vacker fondvägg. Skapa blickfång i exempelvis hall, kök eller vardagsrum. Eller varför inte till en bardisk? Beklädnadsgranit Rustik sätter inga gränser!

Ett pussel som är lätt att lägga

Beklädnadsgranit Rustik NormalstenBeklädnadsgranit Rustik finns i både normalsten och hörnsten vilket gör att du kan montera den med snyggt resultat och snygga hörn. Normalstenarna samt hörnstenarna är utformade med perfekt passform vilket gör Beklädnadsgranit Rustik till ett pussel som är lätt att lägga. 

Skapa snygga hörn med tillhörande hörnsten för Beklädnadsgranit Rustik.

Stenen monterar du med naturstensfixet KTF55. Till skillnad från den rika ytstrukturen så är baksidan betydligt jämnare då beklädnaden är bakgjuten.

Beställ Beklädnadsgranit Rustik & flera beklädnader från Lagerrensningen!